Confidenţialitate

Ministrul Educației: Școlile care au fost închise ca urmare a ninsorilor pot continua cursurile online dacă infrastructura permite | AUDIO

Școlile care au fost închise ca urmare a ninsorilor pot continua cursurile online – dacă infrastructura permite. Dacă nu pot face acest lucru, orele vor fi recuperate. Este concluzia videoconferinței ținute de ministrul Educației cu inspectorii generali școlari.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cu școli închise în mai multe județe, cursurile online sunt o opțiune până când ninsorile se domolesc. Așa spune ministrul Educaţiei.

Ligia Deca a anunţat că a avut o videoconferinţă cu inspectorii şcolari generali pentru evaluarea situaţiei din ţară. Concluzia: „Unde infrastructura permite, orele se pot desfăşura online. În cazul în care nu este posibil(…), acestea vor fi recuperate” după un program stabilit de conducerile unităților de învățământ, a precizat Ligia Deca într-un mesaj publicat pe Facebook.

În Iași, toate școlile din județ au fost închise astăzi din cauza vremii. Mâine, unitățile de învățământ ar urma să se redeschidă, iar cursurile pierdute se vor recupera, scrie Ziarul de Iași.

Mai multe școli din alte 7 județe din Moldova și-au suspendat azi cursurile.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Noi fosile de dinozauri, unice în lume, descoperite pe teritoriul Geoparcului Internaţional UNESCO Ţara Haţegului | GALERIE FOTO