Mingi din metale şi pietre preţioase, create de designeri renumiţi pentru Super Bowl 2016 – GALERIE FOTO

Pentru a marca cea de-a 50 a ediţie a Super Bowl-ului, ce se va desfăşura pe 8 februarie pe „Levi’s Stadium” din Santa Clara, California, Consiliul American al Fashion Designer-ilor (the Council of Fashion Designers of America, CFDA), în parteneriat cu Liga Naţională de Fotbal (National Football League, NFL) a creat o serie de mingi de fotbal unicate, potrivit CNN.

În acest proiect au participat 50 de firme de renume, precum Tiffany & Co sau Betsey Johnson, fiecare reflectând propria viziune asupra mingii, care în mod normal este fabricată din piele de culoare maro.

De data aceasta, designerii au creat mingile din metale şi pietre preţioase, dar şi piele naturală, ţinte sau franjuri.

Fiecare piesă este scoasă la licitaţie până pe data de 14 februarie, când suma strânsă va fi donată către Fundaţia NFL. Suma de la care începe fiecare licitaţie este de 500 de dolari.

Super Bowl 2016, marea finală a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), va fi jucată de echipele Denver Broncos şi Carolina Panthers.

Imnul Statelor Unite va fi interpretat de Lady Gaga, nominalizată la premiile Oscar 2016 pentru cea mai bună coloană sonoră, pentru interpretarea piesei ”Til It Happens To You”, din cadrul filmului ”The Hunting Ground”.

În pauza meciului, atmosfera va fi întreţinută de Beyonce şi trupa britanică Coldplay.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS