Confidenţialitate

Mind Architect powered by Europa FM pune la încercare proverbe și zicători românești. Noi înțelesuri pentru “după faptă și răsplată” | VIDEO

Mind Architect powered by Europa FM continuă analiza zicătorilor și proverbelor românești. Cel de astăzi, “după faptă și răsplată” ar părea simplu, dar nu este chiar așa din punct de vedere emoțional. Pentru că este posibil ca noi să nu avem o interpretare corectă a faptelor altora.

Paul Olteanu ne dă mai multe exemple în acest episod de lucruri care ar putea duce la concluzii greșite, dacă nu le înțelegem bine. Acesta este al 10-lea episod din seria propusă de Paul și Cătălin Striblea în acest al doilea sezon al emisiunii.

Paul Olteanu este realizatorul podcastului Mind Architect, cel mai ascultat podcast din România. El este cunoscut trainer și coach, certificat în Process Communication Model o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și pregătirea echipelor și în trainingul comunicațional al președinților americani.

De-a lungul ultimilor ani a pregătit zeci de mii de angajați ai unor companii din România pentru o mai bună relaționare în cadrul echipelor lor de lucru.