Confidenţialitate

Mind Architect powered by Europa FM pune la încercare proverbe și zicători românești. De ce ține norocul cu cei curajoși? | VIDEO

“De ce ține norocul cu cei curajoși?” Aceasta este întrebarea din episodul 19 la care Cătălin Striblea și Paul Olteanu caută un răspuns. De unde această asociere dintre curaj și noroc și de ce este important să găsim o definiție a curajului.

Și ca să facem discuția și mai complicată, căutăm să vedem ce înseamnă curajul față de noi înșine și cum îl gestionăm. Și evident, dacă suntem prudenți, atunci se mai poate spune că avem curaj?

Paul Olteanu este realizatorul podcastului Mind Architect, cel mai ascultat podcast din România. El este cunoscut trainer și coach, certificat în Process Communication Model o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și pregătirea echipelor și în trainingul comunicațional al președinților americani. De-a lungul ultimilor ani a pregătit zeci de mii de angajați ai unor companii din România pentru o mai bună relaționare în cadrul echipelor lor de lucru.