Confidenţialitate

Mind Architect powered by Europa FM pune la încercare proverbe și zicători românești. De ce se cunoaște prietenul doar la nevoie? | VIDEO

Paul Olteanu și Cătălin Striblea au o nouă discuție despre un proverb care vine din vechime. Dar de ce este strâns legată prietenia de nevoie. De ce trebuie pusă ea la încercare. Aceasta este una dintre întrebările zilei.

Dar, mai mult, explicațiile curg către celebrul studiu care ne arată ce-i face fericiți pe oameni. Care sunt legăturile și relațiile care trebuie ținut în bună stare ca noi să fim bine?

Paul Olteanu este realizatorul podcastului Mind Architect, cel mai ascultat podcast din România. El este cunoscut trainer și coach, certificat în Process Communication Model o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și pregătirea echipelor și în trainingul comunicațional al președinților americani. De-a lungul ultimilor ani a pregătit zeci de mii de angajați ai unor companii din România pentru o mai bună relaționare în cadrul echipelor lor de lucru.