Confidenţialitate

Mind Architect powered by Europa FM pune la încercare proverbe și zicători românești. De ce “hoțul neprins este negustor cinstit”? | VIDEO

Paul Olteanu și Cătălin Striblea continuă călătoria lor printre expresiile și zicătorile românești. Iar în această ediție analizează spiritul nostru tranzacțional și orientat spre rezultat. Celebrul “scopul scuză mijloacele” găsește multe interpretări în România, dar asta este de natură să reducă încrederea în societate.

Sezonul doi al podcastului Mind Architect powered by Europa FM analizează zicători și proverbe românești și modul în care acestea ne mai reprezintă.

Paul Olteanu este realizatorul podcastului Mind Architect, cel mai ascultat podcast din România. El este cunoscut trainer și coach, certificat în Process Communication Model o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și pregătirea echipelor și în trainingul comunicațional al președinților americani. De-a lungul ultimilor ani a pregătit zeci de mii de angajați ai unor companii din România pentru o mai bună relaționare în cadrul echipelor lor de lucru.