Confidenţialitate

Mind Architect Ediție Specială. De ce acest război ne apasă mai greu ca altele

Cătălin Striblea și Paul Olteanu întrerup dialogul lor obișnuit despre proverbe și zicători românești și continuă cu o nouă ediție despre modul în care ne tulbură războiul. Și de acesta cu Ucraina în mod special, căci lumea europeană a mai fost afectată de confruntări, chiar în aceeași zonă.

Iar Paul Olteanu ne dezvăluie și câteva moduri în care putem scăpa de anxietatea care ne domină în aceste zile. Voluntariatul este unul dintre ele, iar asta îi ajută foarte mult atât pe cei care primesc ajutor cât și pe cei care-l dau.

Urmărește jos episodul integral, difuzat duminică 3 aprilie la Europa FM:

Paul Olteanu este realizatorul podcastului Mind Architect, cel mai ascultat podcast din România. El este cunoscut trainer și coach, certificat în Process Communication Model: o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și pregătirea echipelor și în trainingul comunicațional al președinților americani. De-a lungul ultimilor ani a pregătit zeci de mii de angajați ai unor companii din România pentru o mai bună relaționare în cadrul echipelor lor de lucru.