Confidenţialitate

Miliardarul american Barry Diller şi-a clonat căţelul – GALERIE FOTO

Miliardarul Barry Diller şi soţia sa, creatoarea de modă Diane von Fürstenberg, au apelat la o firmă sud-coreeană pentru a clona câinele lor favorit, Shannon.

Mostre din ADN-ul femelei Jack Russell Terrier, despre care nu se ştie dacă mai trăieşte sau nu, au fost prelevate pentru a crea două exemplare identice cu originalul, scrie Daily Mail.

caine clona (3)

Cunoscutul magnat media, în vârstă de 74 de ani, extrem de atașat de Shannon, a apelat la această procedură contra sumei de aproximativ 90.000 de euro.

caine clona (1)

Clonarea a fost confirmată de stăpâni pentru publicația ”Page Six”.

Foarte iubită de cei doi soţi, Shannon a fost mereu în centrul atenţiei la Hollywood.

Presa amintește o întâmplare petrecută în timpul uneia dintre petrecerile date de Barry Diller şi Diane von Fürstenberg cu ocazia decernării premiilor Oscar.

Cățelușa s-a suit pe acoperișul vilei, unde se plimba cu dezinvoltură, spre marea îngrijorare a tuturor celor prezenți, printre care se numărau vedete precum Shirley MacLaine, Joan Collins și Diana Ross. Problema s-a rezolvat doar atunci când omul de afaceri s-a urcat pe o scară și a salvat-o.

caine clona (2)

Este cunoscut şi faptul că Shannon se odihnea într-o “casă” în stil neoclasic, realizată la comandă de către stăpânii ei.

Foto: Daily Mail