Mihai Mărgineanu concertează în iunie la Cinema Patria

Cu melodii celebre precum ‘Paraschivo’, ‘Melci, scoici, raci, craci’ sau ‘Mă iubeşte femeile’, Mihai Mărgineanu promite un spectacol complet, pe 2 iunie, la Cinema Patria din Bucureşti.

Mihai Mărgineanu, unul dintre cei mai prolifici artişti autohtoni de muzică folk, va transforma o seară obişnuită de iunie într-o petrecere de zile mari, denumită sugestiv‘HAIMANALELE LA CINEMA’, în data de 2 iunie, la Cinematograful Patria, de la ora 20:00.

Cu melodii celebre precum ‘Paraschivo’, ‘Melci, scoici, raci, craci’ sau ‘Mă iubeşte femeile’, Mihai Mărgineanu va încălzi atmosfera şi va continua timp de aproximativ două ore să vă înveselească în acompaniamentul orchestrei sale, pe ritmul melodiilor de succes: ‘Gore Din Chitila’, ‘M-am dus să tai un copac’, ‘Foaie Verde, Foaie Fraga’, ‘ Jana Era Croitoreasă’ sau ‘Aviaţia dă senzaţia’.

Alături de Mihai Mărgineanu îi veţi putea aplauda pe simpaticii săi instrumentişti, care au demonstrat de fiecare data, cu succes, că pot cânta cu uşurinţă orice gen muzical: Florin Ionescu (tobe), Andrei Vlad (chitară), Nicu Dumitrescu (percuţie), Cristi Horia (vioară) şi Constantin Dragu ‘Kiba’ (chitară bass).

Biletele pentru concertul ‘HAIMANALELE LA CINEMA’ sunt disponibile în reţeaua VREAU BILET la Unirea Shopping Center, et.2, Librăria Eminescu (D’ARTE FOTO), în magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, la casa de bilete a cinematografului Patria şi online prin www.vreaubilet.ro. Preţurile biletelor variază în funcţie de categoria de loc, 69 sau 79 de lei.