Mihai Ion Alexandru, regizor ”Azilul”: ”Vom juca la BULANDRA fix la 40 de ani de la premiera lui Liviu Ciulei cu AZILUL DE NOAPTE – și în aceeași sală”

Regizorul Mihai Ion Alexandru este invitat vineri, 24 aprilie, în rubrica ”Sus cortina!”, de la ora 17.15, să ne vorbească despre un spectacol cu o istorie lungă și fascinantă, ”AZILUL”, de M.Gorki.

A fost montat anul trecut într-o fabrică dezafectată (prima fabrică de paste fainoase din București, transformată de comuniști, după ce au confiscat-o, în tipografie de partid). După câteva reprezentații, echipa tânără de actori – absolvenți în 2014 ai Universității de Artă Teatrală și Cinematografie (UNATC) – a fost invitată să joace spectacolul ”AZILUL” pe scena mare a Teatrului ”L.S.Bulandra”, la Sala Toma Caragiu.

Premiera este programată luni, 27 aprilie, la ora 20.00.

Într-un interviu acordat Europa FM – AUDIO – regizorul Mihai Ion Alexandru spune că întreaga echipă este extrem de emoționată: premiera lor cu ”AZILUL” are loc la 40 de ani de la premiera pe care o avea regizorul Liviu Ciulei, în aceeași sală de la ”BULANDRA” cu același spectacol (”AZILUL DE NOAPTE” îi avea în distribuție pe Toma Caragiu, Victor Rebengiuc și Ion Caramitru).

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS