Confidenţialitate

Mihai Ion Alexandru, regizor ”Azilul”: ”Vom juca la BULANDRA fix la 40 de ani de la premiera lui Liviu Ciulei cu AZILUL DE NOAPTE – și în aceeași sală”

Regizorul Mihai Ion Alexandru este invitat vineri, 24 aprilie, în rubrica ”Sus cortina!”, de la ora 17.15, să ne vorbească despre un spectacol cu o istorie lungă și fascinantă, ”AZILUL”, de M.Gorki.

A fost montat anul trecut într-o fabrică dezafectată (prima fabrică de paste fainoase din București, transformată de comuniști, după ce au confiscat-o, în tipografie de partid). După câteva reprezentații, echipa tânără de actori – absolvenți în 2014 ai Universității de Artă Teatrală și Cinematografie (UNATC) – a fost invitată să joace spectacolul ”AZILUL” pe scena mare a Teatrului ”L.S.Bulandra”, la Sala Toma Caragiu.

Premiera este programată luni, 27 aprilie, la ora 20.00.

Într-un interviu acordat Europa FM – AUDIO – regizorul Mihai Ion Alexandru spune că întreaga echipă este extrem de emoționată: premiera lor cu ”AZILUL” are loc la 40 de ani de la premiera pe care o avea regizorul Liviu Ciulei, în aceeași sală de la ”BULANDRA” cu același spectacol (”AZILUL DE NOAPTE” îi avea în distribuție pe Toma Caragiu, Victor Rebengiuc și Ion Caramitru).

 

https://soundcloud.com/europafmromania/mihai-ion-alexandru-vom-juca-la-bulandra-la-40-de-ani-de-la-premiera-lui-liviu-ciulei