Confidenţialitate

Messi ar fi ajuns la un acord cu PSG pentru a continua la echipa franceză. Este plătit cu 40 de milioane de euro pentru acest sezon

Lionel Messi ar urma să continue la Paris Saint-Germain. Atacantul argentinian și clubul francez ar fi ajuns la un acord de principiu privind prelungirea contractului care va expira vara viitoare.

Mai multe publicații sportive internaționale scriu că Lionel Messi și-a dat acordul la începutul acestei luni pentru a purta încă un sezon tricoul PSG.

Durata precisă şi valoarea contractului urmează să fie stabilite la revenirea starului argentinian din vacanţă, după succesul de la Cupa Mondială, scrie cotidianul Le Parisien.

Messi a fost ales cel mai bun jucător al campionatului mondial din Qatar, unde a înscris 7 holuri în total, dintre care două în finală.

Atacantul în vârstă de 35 de ani a venit la echipa pariziană anul trecut pentru două sezoane, după ce a jucat anterior la FC Barcelona.

În prima stagiune a avut un salariu anual net de 30 de milioane de euro.

A crescut la 40 de milioane de euro pentru sezonul în curs.

Foto: Shutterstock

Citește și: Argentina: Milioane de fani au sărbătorit la Buenos Aires titlul cucerit de naționala de fotbal. Jucătorii au parcurs câțiva km în 4 ore | VIDEO