Confidenţialitate

Mesaje din lumea fotbalului, după atentatul de la Barcelona

Pe reţelele de socializare curg mesajele de susţinere pentru victimele atentatului de la Barcelona de la numeroşi sportivi şi mai multe cluburi de fotbal. Internaţionalul spaniol al echipei Real Madrid, Sergio Ramos, condamnă terorismul printr-o postare pe Twitter: “Barcelona. Nu terorismului. Nu dictaturii fricii”.

Real Madrid, FC Barcelona şi Atletico Madrid, alături de alte grupări din La Liga, s-au declarat alături de toţi cei afectaţi de atentat.

Clubul Real Madrid este consternat de atentatul din Barcelona şi este solidar cu victimele, cu familiile şi prietenii lor“, este mesajul grupării madrilene.

Cu inima grea din cauza atacului din oraşul nostru. Forţă şi respect victimelor, familiilor lor şi locuitorilor Barcelonei“, a scris şi FC Barcelona pe Twitter.

Gruparea Atletico Madrid s-a declarat extrem de afectată de “teribila veste venită de la Barcelona”.

Şi starul portughez Cristiano Ronaldo a postat un mesaj de susţinere: “Consternat de veştile venite de la Barcelona. Toată susţinerea familiilor şi prietenilor victimelor”.

Cât de trist tot ce se întâmplă la Barcelona… Sunt alături de familiile victimelor, răniţilor, în aceste momente grele. AJUNGE“, a scris şi pilotul de Formula 1, Fernando Alonso.

Tenismanul Rafael Nadal a scris că este “distrus de ceea ce s-a întâmplat la Barcelona”. “Toată susţinerea mea familiilor afectate şi oraşului”.

Şocat de ce s-a întâmplat la Barcelona. Sunt alături de oraş şi de familiile victimelor“, este mesajul fotbalistului Luis Suarez.

Marile cluburi de fotbal din afara Spaniei au postat, de asemenea, mesaje de solidaritate.