Medeea Marinescu vine în Europa Express

Actriţa va fi invitata lui Ciprian Dinu vineri, la Europa FM, în emisiunea ‘Europa Express’.

Ciprian Dinu continuă să aducă toţi oamenii importanţi ai showbizului românesc în emisiunea ‘Europa Express’. Vineri, după ora 10, ascultătorii Europa FM se vor întâlni cu una dintre cele mai talentate actriţe ale noului val din teatrul românescu, Medeea Marinescu.

Aceasta a putut fi văzută, nu mai departe de weekendul trecut, pe scenă alături de Florin Piersic în una dintre cele mai populare piese din ultimul timp, ‘Străini în noapte’.

Medeea Marinescu a debutat la vârsta de doar 3 ani în filmul ‘Iarna bobocilor’ al regizorului Mircea Moldovan, dar a devenit bine cunoscută și recunoscută după interpretarea rolului principal, Mirabela, din filmul ‘Maria Mirabela’ (1981).

Pe 7 februarie 2004 ea a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D – ‘Arta Spectacolului’, ‘în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului’ din partea preşedintelui de la aceea vreme, Ion Iliescu.

Vineri, după ora 10:00, Medeea Marinescu va vorbi în ‘Europa Express’ despre planurile ei şi colaborările inedite pe care le-a avut până acum pe scenă.