Confidenţialitate

Medalia Verde: Beehave, asociația care ajută la construirea de ecosisteme naturale funcționale și grădini în regim de permacultură | AUDIO

Știrile despre mediu pot fi de multe ori copleșitoare, pentru că în general veștile rele sunt mai multe, de obicei, decât cele bune. Iar activiștii de mediu sunt de multe ori priviți ca niște îndârjiți care creează mai mult zgomot decât realizări. Ei bine, în România sunt foarte mulți activiști de mediu care au acționat concret și au rezolvat mai mult decât toți oamenii cu putere de decizie în problemele de mediu.

Este și cazul a două tinere, care într-o noapte petrecută într-un cort, în Munții Făgăraș, s-au întrebat cum pot rezolva toate problemele copleșitoare de mediu din lumea asta. Deși pare idealist, Antonia Minea și Andreea Giurgiu și-au spus că nimic nu se compară cu acțiunea concretă și au decis să-și deschidă asociația „Beehave” prin care să ajute la construirea de ecosisteme naturale funcționale și grădini în regim de permacultură, ca alternativă sustenabilă de creștere a hranei.

Antonia Minea a povestit la Misiunea Verde ce înseamnă plantarea de grădini în regim de permacultură.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ascultă mai jos cea mai recentă ediție Misunea Verde:

Foto: Facebook/Beehave