Meciul ASA Târgu Mureș – Pandurii, abandonat după 45 de minute

Partida dintre ASA Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu a fost oprită după pauză, fiindcă fotbaliștii olteni au refuzat să mai joace pe gazonul înghețat.

Gazdele au condus la pauză cu 2-0 prin golurile marcate de Gabi Mureșan în minutul 19 și Morar în minutul 37, iar jucătorii formației din Târgu Jiu nu au mai vrut să continue.

Arbitrul Marius Avram a așteptat 3 minute pe teren împreună cu fotbaliștii de la ASA, apoi a fluierat finalul meciului. Pandurii veniseră la Târgu Mureș cu doar 15 jucători din cauza situației financiare dificile, iar înaintea partidei, Lucian Sânmărtean și Marian Pleașcă au refuzat să evolueze din cauza terenului înghețat.

Liga Profesonista de Fotbal urmează să decidă dacă gruparea olteană va pierde cu 0-3 la “masa verde” sau meciul să se reia din minutul 45 la o altă dată.

În apărarea lor, oficialii Pandurilor susțin că un jucător de-al lor a suferit o fractură, iar altor 4 medicul le-a interzis să mai continue jocul din cauza contuziilor și zgârieturilor provocate de gazonul înghețat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS