Matt LeBlanc, pe punctul de a accidenta un cameraman al emisiunii ”Top Gear”

Actorul american Matt LeBlanc, care va prezenta emisiunea ”Top Gear” alături de Chris Evans, a fost pe punctul de a accidenta un cameraman, într-o pauză de filmare, şi a părăsit platourile, timp de câteva ore, după acest incident, informează contactmusic.com.

Matt LeBlanc s-a urcat la volanul unui Porsche şi a intenţionat să pornească, fără să observe însă că un cameraman filma în acel moment, fiind întins în faţa automobilului.

”Între filmări, Matt s-a urcat într-un Prosche pe care l-au testat, a pornit motorul şi era pe punctul de a se deplasa, fără să observe că unul dintre cameramani era întins la pământ lângă maşină, filmând”, a povestit o sursă din echipa emisiunii, pentru The Mirror.

Potrivit aceleiaşi surse, nici cameramanul nu a observat că Matt LeBlanc era pe cale să pornească. Situaţia a fost salvată de un alt cameraman, care şi-a dat seama ce urma să se întâmple şi i-a strigat actorului să se oprească.

”Matt era un pic nedumerit, dar a ieşit din maşină. Când şi-a dat seama că ar fi putut să treacă cu maşina peste un om, a fost vizibil zdruncinat. A spus că are nevoie de puţin timp. A revenit după câteva ore şi a întrebat dacă acel cameraman era OK – şi era”, a mai povestit martorul.

Incidentul ar fi avut loc luna trecută, când LeBlanc filma în Africa de Sud.

Actorul american Matt LeBlanc va prezenta noua formulă a show-ului „Top Gear”, care va avea premiera în Marea Britanie, la BBC Two, pe 5 mai 2016 şi va avea şase prezentatori, cărora li se va adăuga The Stig, celebrul pilot profesionist anonim al emisiunii.

Prezentatorului principal al emisiunii, Chris Evans, şi actorului Matt LeBlanc li se vor alătura fostul pilot şi proprietar de echipă de Formula 1 Eddie Jordan, în prezent comentator al BBC, pilotul german Sabine Schmitz, jurnalistul specializat în sporturi auto şi vedeta YouTube Chris Harris şi vedeta de televiziune Rory Reid. Alături de ei va fi şi The Stig, celebrul pilot profesionist anonim al emisiunii „Top Gear”.