Confidenţialitate

Marlon Brando şi actriţa IIIeana Douglas au plâns când s-au întâlnit prima dată

Actriţa americană IIIeana Douglas şi-a amintit prima întâlnire pe care a avut-o cu Marlon Brando. Deşi au trecut aproape 20 de ani de când l-a întâlnit pe câştigătorul premiului Oscar, Douglas spune că este un moment pe care nu-l va uita niciodată.

Martin Scorsese, iubitul actriţei în acea vreme, a fost cel care i-a făcut cunoştinţă cu marele actor de la Hollywood.  Întâlnirea a avut loc în 1996, în restaurantul unui hotelul din Beverly Hills, California.

IIIeana Douglas îşi aminteşte că era atât de emoţionată încât, la început, nici nu l-a putut privi în ochi pe legendarul actor.

“Nu m-am putut uita la el, la început. Îi aruncam priviri cu coada ochiului. Când, în sfârşit, m-am uitat în ochii lui, am izbucnit în plâns”, a recunoscut actriţa pentru HuffPost Live.

IIIeana Douglas, care şi-a publicat de curând autobiografia“I Blame Dennis Hopper”, a continuat prin a-şi exprima admiraţia pentru actorul din “Godfather”. 

“Valul de emoţii m-a copleşit. Tot ce reprezint şi tot ce îmi doresc să fiu este datorită ţie” şi-a amintit Douglas că i-a mărturisit atunci lui Marlon Brando. “Apoi, el a început să plângă”, a completat actriţa.

IIIeana Douglas este o actriţă americană, cunoscută mai ales pentru rolurile în filme de comedie “She’s Funny That Way” din 2014, “Ghost World” din 2001 sau “Jungle Fever” din 1991.