Marina Voica, la 77 de ani / Noul videoclip: Pilot de avion, jucătoare la ruletă, în vizită la mânăstire & întâlnire cu Maia Morgenstern

Sâmbătă, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’, Marina Voica prezintă cea mai recentă piesă – ‘Soarta mea’, ne vorbește despre cele mai importante momente din carieră și despre orașul natal, Ivanovo, din fosta URSS.

Poftiți pe Covorul Roșu EuropaFM!

Marina Voica a împlinit, pe 3 septembrie, 77 de ani – și, pe lângă faptul că arată excelent, se află și într-o formă extraordinară, dovadă că duminică, 29 septembrie, va cânta în cadrul festivalului ‘Femei pe Mătăsari’, din București.

Artista ne surprinde, din nou: pentru noua sa piesă ‘Soarta mea’, compusă în casa de la Breaza, unde locuiește de ani buni, a realizat un videoclip inedit.

Marina Voica apare la bordul unui avion, gata să decoleze, într-un cazino, apoi la mânăstire, în câteva cadre dansează flamenco – dar și alături de actrița Maia Morgenstern.

Dorința artistei: noua piesă – ‘Soarta mea’ să o detroneze pe imbatabila , până acum, ‘Și afară plouă, plouă’ – AUDIO 1.

‘Cântece noi, Cântece vechi’ este cel mai recent album al interpretei Marina Voica.

În interviul acordat EuropaFM, artista a vorbit despre cele mai importante și emoționante momente din carieră, dar și despre orașul Ivanovo, din Rusia, unde s-a născut și unde i-a rămas o parte din familie – AUDIO 2.

Videoclipul ‘Soarta mea’ -Marina Voica – poate fi văzut aici: