MariaTănase: 100 de ani de la naștere / Adriana Trandafir – din 1987, în rolul ”Pasărea Măiastră”

Pe 25 septembrie se împlinesc 100 de ani de la nașterea Mariei Tănase. Centenarul este marcat prin concerte și alte manifestări culturale atât în România cât și în alte țări.

Piesa de teatru ‘Pasărea Măiastră’, dedicată Mariei Tănase, nu a fost acceptată de niciun teatru din București, deși s-a mai jucat în trecut, în spații neconvenționale.

Actrița Adriana Trandafir, care joacă rolul Mariei Tănase din 1987 încoace, spune că oricum, va reuși să re-aducă acest spectacol bucureștenilor, chiar dacă unele instituții l-au refuzat – AUDIO.

Dumincă, 29 septembrie, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’, actrița Adriana Trandafir le va vorbi ascultătorilor despre acest spectacol – printre cele mai longevive din România – dar și despre alte proiecte din noua stagiune, cum ar fi comedia ‘Mă mut la …tata?’, ce va avea premiera pe 1 octombrie la Palatul Copiilor din București.

Interviul integral cu Adriana Trandafir despre spectacolul ‘Pasărea Măiastră’ îl puteți asculta duminică în emisiunea ‘O dimineață de milioane’.