Mariah Carey amână lansarea noului album

‘The art of letting go’ ar fi trebuit lansat pe 23 iulie.

Artista și-a anunțat fanii pe Twitter că lansarea albumul ‘The art of letting go’ va mai întârzia, precizând că încă nu este gata.

‘În timp ce lucrez la acest album, am fost atât de cufundată în crearea lui încât nu cred că îl putem lansa pe 27 iulie’ , a scris artista pe rețeaua de socializare.

Potrivit informațiilor de până acum, noul album include o serie de colaborări ale artistei cu câţiva muzicieni de seamă precum R. Kelly, Da Brat, Q-Tip, Jermaine Dupri, Hit-Boy, The-Dream şi Rodney Jenkins.

Primul single de pe noul material discografic, ‘#Beautiful’, un duet cu rapperul Miguel, a fost lansat pe 6 mai şi a reuşit să intre în Top 10 R&B/ Hip-Hop Song Chart din Statele Unite.

Precedentul album cu piese originale lansat de Mariah Carey s-a intitulat ‘Memoirs of an Imperfect Angel’ şi a apărut pe piaţă în anul 2009. Acel disc, care a inclus şi single-ul ‘Obsessed’, s-a vândut în 546.000 de copii, potrivit Nielsen SoundScan. Mariah Carey a lansat şi un album cu colinde de Crăciun, ‘Merry Christmas II You’, în 2010.