Confidenţialitate

Marcel Ciolacu: Fondurile pentru Apărare vor rămâne la 2,5% din PIB și în anii următori, indiferent de provocările economice pe care le vom întâmpina | VIDEO

Fondurile alocate de Guvern pentru Apărare nu vor scădea sub 2,5% din PIB nici în anii următori, spune premierul Marcel Ciolacu.

Prezent la ceremoniile de Ziua Marinei, desfășurate la malul mării, șeful Guvernului a dat asigurări că vor fi cumpărate și nave moderne pentru Forțele Navale Române.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Datoria mea este de a asigura resursele necesare pentru înzestrarea și modernizarea Forțelor Navale Române, dar și pentru pregătirea militarilor din aceste structuri care asigură apărarea națională și a întregii regiuni. Alocarea bugetară pentru Apărare a crescut din acest an la 2,5% din PIB. Vă asigur că vom menține acest nivel și în anii următori, indiferent de provocările economice pe care le vom întâmpina”, a spus premierul Marcel Ciolacu marți.

Sursa foto: Captură foto / Facebook / Marcel Ciolacu

Citește și: Klaus Iohannis, mesajul transmis de Ziua Marinei: „Importanța strategică a regiunii Mării Negre pentru securitatea spațiului euroatlantic este astăzi incontestabilă” | VIDEO