Manu Melwani, croitorul care i-a îmbrăcat pe Prince și David Bowie

În cartierul comercial Tsim Sha Tsui din Hong Kong se află un magazin de textile și o croitorie care au particularitatea că au îmbrăcat numeroase staruri.

Prince și David Bowie aveau aceeași pasiune pentru articolele vestimentare excentrice și își făceau hainele la același croitor din Hong Kong, scrie sâmbătă lefigaro.fr.

Revista Time arată că ambele vedete ale muzicii își cumpărau ținutele de la Manu Melwani, coproprietar al magazinului Sam’s Tailor, astăzi îndoliat. Prince „era prea tânăr”, i-a spus el ziaristului de la Time.

El l-a cunoscut în urmă cu 13 ani pe interpretul hitului „Purple Rain”, când acesta a făcut o escală la Hong Kong, în cadrul unui turneu mondial. Înainte să urce pe scenă, în fața a mii de fani, cântărețul a stat în magazin cu Manu Melwani.

„Prince știa ce voia, era foarte delicat și vorbea puțin”, își amintește el.

Tatăl lui Melwani a deschis magazinul în 1957 și de atunci i-au trecut pragul numeroase staruri. Pe pereți sunt expuse fotografii cu Michael Jackson, Bill Clinton, Kate Moss și David Bowie, care au fost cel puțin o dată în magazin.

Lipsește însă una, cea a lui Prince. „Nu a vrut să fie fotografiat”, spune negustorul, adăugând că a mai pierdut recent un „foarte bun prieten: David Bowie”. Artistul care a murit în luna ianuarie era unul dintre cei mai fideli clienți ai săi, încheie lefigaro.fr.