Confidenţialitate

Mans Zelmerlow, câştigătorul Eurovision 2015, îşi lansează oficial în această seară noul single – VIDEO

Måns Zelmerlöw, câştigătorul Eurovision 2015, şi-a anunţat fanii că va cânta în această seară, în timpul Finalei Eurovision, noul său single “Fire In the Rain”.

Deşi a fost deja postat pe YouTube, videoclipul piesei lui Mans Zelmerlow – “Fire In the Rain” este unul destul de modest, având până acum mai puţin de 30.0000 de vizualizări în aproape două zile.

Mans Zelmerlow a intrat în atenţia publicului în 2005, când – la 18 ani – a luat parte la ediţia suedeză a concursului de talente Idol, la care s-a clasat al 5-lea.

În 2006, Mans Zelmerlow a participat la primul sezon al concursului Let’s Dance, pe care l-a câştigat. Graţie acestui succes, a semnat un contract cu Warner Music Sweden, care i-a scos cel dintâi album. Bine primit de public, materialul discografic cucerit clasamentul vânzărilor din statul nordic.

La selecţia naţională Eurovision, intitulată Melodiefestivalen, Mans Zelmerlow şi-a mai încercat norocul în 2006 şi 2008. Abia în 2015 a ieşit învingător cu melodia “Heroes”, cu care a şi câştigat Eurovision Song Contest, astfel ajungând anul acesta ca Eurovision să aibă loc în Suedia.