Confidenţialitate

Manny Pacquiao ar putea boxa cu Amir Khan

Manny Pacquiao s-ar putea întoarce și el în ringul de box, pentru un meci cu o bursă foarte mare. După ce fostul său mare rival, Floyd Mayweather a declarat că ar vrea să revină pentru o confruntare cu campionul irlandez din UFCConor Mcgregor, filipinezul anunță și el că negociază o gală în care se va bate cu englezul Amir Khan.

Impresarul lui Pacquiao susține că lupta ar urma să fie găzduită în Emiratele Arabe Unite, iar sumele încasate de cei doi boxeri ar trebui să se numere în sute de milioane de dolari.

Amir Khan are 26 de ani și este considerat unul dintre cei mai spectaculoși boxeri din istorie, deși anul trecut a suferit o înfrângere foarte dură. În încercarea de a cuceri centura mondială WBC, a fost făcut knock-out de mexicanul “Canelo” Saul Alvarez, cu un croșeu în runda a 6-a, care l-a trimis direct la spital.

Manny Pacquiao are 37 de ani și a boxat ultima oară anul trecut, când l-a învins pe Tim Bradley și a câștigat titlul WBO la semimijlocie. Filipinezul este cel mai titrat boxer din istorie, cucerind 8 titluri mondiale la 6 categorii diferite de greutate. A strâns o avere de peste o jumătate de miliard de dolari, însă donează zeci de milioane pentru combaterea sărăciei din țara sa, unde urmează și o carieră politică de succes.