Mandinga cântă din nou în Baku

La mai puţin de o lună de la întoarcerea în ţară de la Eurovision Song Contest 2012, trupa Mandinga revine în capitala Azerbaijanului pentru a susţine două concerte, dintre care unul public şi unul destinat demnitarilor.

Marţi seară, Mandinga va cânta în cadrul unui eveniment diplomatic privat în Baku pentru ca miercuri energia celor şapte membri Mandinga să se dezlănţuie pe o impresionantă scenă din New Park, în centrul capitalei azere.

Alături de Mandinga, la concertul din parc vor mai urca pe scenă legendele locale care au luat parte în ultimii ani la Eurovision, Sabina Babayeva, Safura şi Nigar Jamal (Nikki).

Mandinga este singura trupă din afara Azerbaijanului invitată să cânte în cadrul evenimentului la care sunt aşteptaţi să ia parte peste 20.000 de spectatori.

Înaintea semifinalei Eurovision, Mandinga a mai cântat într-un alt parc din oraş, reuşind şi atunci să adune un număr impresionant de persoane.Inclusiv organizatorii evenimentului de atunci au fost suprinşi pentru că spectatorii veniseră cu imagini printate ale membrilor trupei, afişe şi steaguri româneşti, pentru a arăta cât de mari fani sunt.

‘Am primit, după Eurovision, mii de mesaje de la ei pe pagina de Facebook Mandinga şi prin e-mail, iar acum mă bucur că ne putem ţine de promisiune şi le putem oferi miercuri un concert gratuit, în parc, pe o scenă impresionantă, pe care nu o să-l uite uşor’, spune Elena, solista Mandinga.

În Azerbaijan, ‘Zaleilah‘, piesa care a reprezentat România la Eurovision 2012, este în heavy rotation la posturile de radio şi se ascultă în cluburi. Trupa a reuşit să adune într-un timp foarte scurt mulţi fani despre care membrii trupei spun că le scriu mii de mesaje zi de zi.