Managementul lui Julio Iglesias Jr., după ce artistul a fost pus să spună “Jos Băsescu” la Antena 3: ”A fost indus în eroare în mod voit”

Managementul lui Julio Iglesias Jr. a reacționat în mod public după ce artistul, invitatul lui Mihai Gâdea în emisiunea “Sinteza Zilei”, a fost pus să spună “Jos Basescu!”. ”Artistul a fost indus în eroare în mod voit de către prezentatorul emisiunii, Mihai Gâdea, într-un mod absolut regretabil și incalificabil”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook Julio Iglesias.

Astfel, după ce la sfârșitul emisiunii ”Sinteza zilei” de joi, 14 mai, prezentatorul Mihai Gâdea l-a pus pe  Julio Iglesias Jr. să repete cuvintele ”Antena 3 e aici. Jos Băsescu!”, fără să îi spună ce înseamnă, managementul artistului a făcut următoarele precizări pe Facebook:

1) Julio Iglesias Junior nu cunoaste limba romana, nu este familiarizat deloc cu numele romanesti si, cand a repetat dupa Mihai Gadea, cu buna credinta, “Jos Basescu!”, nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut ca este vorba de cateva cuvinte de ramas bun, in limba romana, pe care prezentatorul il ruga sa le repete dupa el, pentru telespectatori.

2) Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din Romania, nu cunoaste politicienii romani si, nestiind deloc limba romana, nici macar nu si-a dat seama ca propozitia “Jos Basescu!” includea numele unei persoane.

3) Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar permite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, “Jos politicianul X!” sau “Jos politicianul Y!”.

Julio Iglesias Jr. ”a acceptat invitația de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi in Romania alaturi de tatal sau, Julio Iglesias”, mai precizează managementul artistului, adăugând că se delimitează ”total” de gestul ”absolut regretabil” făcut de prezentatorul emisiunii.