Confidenţialitate

Make-up Artist de 51 de ani se deghiza pentru a jefui pariorii bogați (P)

O femeie din Argentina a fost arestată și acuzată ca a sedus mai mulți bărbați amatori de jocuri de noroc pentru a-i jefui. Aceasta își droga victimele cu un somnifer inofensiv și dispărea cu banii înainte ca aceștia să se trezească. Mulțumită fraudei ei, femeia a reușit să mențină un stil de viață luxos de câțiva ani încoace.

Femeia a avut o abordare simplă, dar eficientă

Identitatea femeii nu a fost dezvăluită public. Cu toate acestea, acțiunile ei spun o întreagă poveste.

Strategia hoțului era simplă – mergea la curse de cai și la alte centre de pariuri, unde căuta bărbați bogați. Odată ce avea o țintă, femeia seducea victima și îl convingea să o invite la el acasă. Apoi, ea îl droga pe bărbat și fura cât putea din bunurile lui.

Uneori, femeia folosea aplicații de întâlniri pentru a căuta victime care se autoproclamau fani ai pariurilor si ai jocurilor de noroc. Alteori, ea vizita Hipodromul din Palermo, în Argentina, unde își putea alege personal o țintă. Victimele ei tipice erau bărbați bogați de vârstă mijlocie.

Femeia deținea un salon de înfrumusețare și este profesionistă când vine vorba de utilizarea produselor cosmetice. Datorită acestui fapt, a putut să-și schimbe cu ușurință machiajul și culoarea părului pentru a nu fi urmărită sau recunoscută de vreuna din victime. În plus, ea nu și-ar fi folosit niciodată numele real atunci când întâlnea oameni noi sau folosea aplicațiile de întâlniri.

Cu toate aceste avantaje și abilități de care dispunea, hoțul a avut mare succes. Pe parcursul carierei acesteia, ea a adunat suficienți bani pentru a-și cumpăra 35 de mașini și a deschide un salon de înfrumusețare.

În cele din urmă, poliția a prins-o pe priceputa infractoare

În cele din urmă, una dintre victimele femeii a contactat autoritățile. După o anchetă amănunțită, oamenii legii au reușit să identifice și să dea de urma suspectului. Ulterior, polițiștii au percheziționat locuința femeii. Anchetatorii au găsit multe obiecte aparținând victimelor, ceea ce a confirmat ca vinovată femeia.

Anchetatorii i-au găsit și cardul VIP Hipodrome și au aflat că și ea era un parior pasionat. Potrivit autorităților, escrocul cheltuise peste 165.000 de dolari pe aparate de jocuri de la locul de desfășurare. În cele din urmă, poliția a percheziționat salonul de înfrumusețare și a confiscat o varietate de articole scumpe, inclusiv telefoane mobile și ceasuri de lux.

Autoritățile cred că femeia ar fi putut opera de patru sau mai mulți ani. Ei au subliniat că oamenii probabil s-au abținut să contacteze poliția, deoarece le era jenă să recunoască faptul că au fost fraudați de o femeie pe care încercau să o seducă.

Frauda legată de jocuri de noroc, din păcate, nu este ceva nou. Unul dintre cele mai comune tipuri de astfel de fraude este furtul cauzat de problemele cu jocurile de noroc. Într-un caz recent, fostul adjunct al șerifului din județul San Bernardino a înșelat oamenii cu sute de mii de dolari pentru a-și alimenta obiceiurile. Într-un caz anterior, un britanic a furat din banii companiei sale pentru a paria pe piața criptomonedelor.

Încearcă și tu un cazinou online local unde este imposibil să fii agățat și jefuit: https://www.princesscasino.ro/