Mai puţin de o lună până la primul concert Maria Nazionale în România

Pe 13 mai Maria Nazionale va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, iar pe 15 mai fanii o pot asculta live la Sala Sporturilor ‘Horia Demian’ din Cluj Napoca.

Europa FM vă invită să o ascultaţi pentru prima dată în România live pe Maria Nazionale, artistă renumită pentru vocea sa puternică prin intermediul căreia reuşeşte cu uşurinţă să transmită publicului pasiunea extraorinară cu care îşi interpretează cântecele.

‘Ciao, Ciao’ este cu siguranţa cea mai cunoscută piesă a artistei peste hotare, însă întreaga sa discografie a impresionat publicul datorită vocii sale puternice.

Maria Nazionale s-a născut în Torre Annunziata, provincia di Napoli, şi şi-a început cariera muzicală la 13 ani, cântând melodii clasice napoletane. A fost remarcată pentru talentul său desăvârşit de către cei de la EMI Labels, împreună cu care şi-a lansat primul album intitulat ‘Maria Nazionale’. Odată cu apariţia acestui album, artista a început să se bucure de notorietate, luând parte în cadrul mai multor emisiuni TV precum ‘Festivalbar’, ‘Premiatissima’, ‘Viva Napoli’.

Din acel moment numele său a început să fie asociat cu artişti valoroşi ai muzicii şi a început să aprofundeze studiul muzical alături de Naymi Hachet. Pe parcursul carierei sale, artista a colaborat cu nume sonore ale muzicii italiene precum Nino D’Angelo, Tullio de Piscopo, Mario Merola, Nuccia Fumo. Albumul ‘Maria Nazionale Classic‘, care a fost lansat în 2004 sub îndrumarea maeştrilor Peppe Vessichio şi Maurizio Pica, s-a bucurat de un succes remarcabil, reuşind să îi atragă laude din partea unor coloşi precum Andrea Bocelli şi Pippo Baudo.

Preţul biletelor pentru concertul din data de 13 mai de la Bucureşti, Sala Palatului:

VIP – 350 lei

Categoria I – 300 lei

Categoria II – 250 lei

Categoria III – 200 lei

Categoria IV – 150 lei

Categoria V – 100 lei

Preţul biletelor pentru concertul din data de 15 mai de la Cluj-Napoca, Sala Sporturilor ‘Horia Demian’:

VIP – 300 lei

Categoria I – 260 lei

Categoria II – 190 lei

Categoria III – 150 lei

Categoria IV – 100 lei

Biletele pot fi achiziţionate astfel:

Pentru spectacolul de la Bucureşti – online de pe eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti);

Pentru spectacolul de la ClujNapoca – online de pe eventim.ro şi de la Polus Center, Iulius Mall şi de la sediul Amprenta (str Octavian Goga, nr 42)