Mai multe state din Europa au început să impună restricţii de sărbători | AUDIO

Germania e în carantină, cu toate magazinele ne-esenţiale închise până pe 10 ianuarie. Belgia la fel, până la mijloc de ianuarie.

Elveţia urmează să anunţe vineri noi măsuri și vrea să închidă restaurantele timp de o lună, anunţă presa din această ţară.

În Italia, de sărbători sunt interzise călătoriile între regiuni. Măsurile sunt şi mai stricte pe 25 şi 26 decembrie şi 1 ianuarie, când italienilor nu le este permis să călătorească nici între oraşe din aceeaşi regiune.

Şi în Spania vor fi restricţionate călătoriile între regiuni și vor fi permise doar în cazul vizitelor la familie şi prieteni apropiaţi.

În Marea Britanie, Londra şi mai multe oraşe din sudul ţării au impus de săptămâna asta cele mai dure restricţii. De sărbători, se vor putea reuni cel mult membri a 3 familii.

În Olanda, numărul de vizitatori pe care-i poate primi cineva de Crăciun este limitat la 3 adulţi, toate magazinele ne-esenţiale s-au închis în această ţară până pe 19 ianuarie.

În Danemarca, sunt închise mall-urile. În Cehia, de vineri se închid restaurante, hoteluri şi săli de sport, care abia se redeschiseseră acum 2 săptămâni.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Ani Sandu
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS