Confidenţialitate

Magnatul american Rupert Murdoch și fostul model Jerry Hall s-au logodit

Magnatul Rupert Murdoch şi Jerry Hall, fosta soţie a lui Mick Jagger, s-au logodit, potrivit unui anunţ publicitar, publicat marţi în cotidianul The Times, care este deţinut de News Corp, grupul media controlat de miliardarul american de origine australiană, informează Reuters.

“Domnul Rupert Murdoch, tatăl copiilor Prudence, Elisabeth, Lachlan, James, Grace şi Chloe Murdoch, şi domnişoara Jerry Hall, mama copiilor Elizabeth, James, Georgia şi Gabriel Jagger, sunt încântaţi să vă anunţe logodna lor”, scrie în anunţul publicitar din The Times.

“Le-au plăcut foarte mult aceste ultime luni pe care le-au petrecut împreună, sunt încântaţi de faptul că se vor căsători şi entuziaşti în legătură cu viitorul lor”, a declarat un purtător de cuvânt al familiei Murdoch, citat de The Times.

Rupert Murdoch, în vârstă de 84 de ani, și Jerry Hall, 59 de ani, au o relație din vara trecută când au fost prezentați de o soră a magnatului și de nepoata acestuia, în Australia, informează The Times.

Cei doi și-au făcut publică relația în octombrie când au fost văzuți împreună la finala campionatului mondial de rugby. Murdoch și Hall s-au logodit la sfârșitul săptămânii trecute în orașul Los Angeles, unde au asistat la cea de-a 73-a gală a Globurilor de Aur.

Rupert Murdoch a mai fost căsătorit de trei ori, cu Patricia Booker, Anna Torv și Wendi Deng, de care a divorțat în 2013

Fostul model Jerry Hall s-a căsătorit cu solistul trupei The Rolling Stones în 1990, într-o ceremonie hindusă în Bali. În timpul divorțului lor din 1999, Jagger, tatăl celor patru copii ai săi, a invocat faptul că nu sunt căsătoriți legal.