MagicMount, suportul minune pentru smartphone în mașină (P)

Oricine și-a dorit să își țină telefonul sau tableta la îndemână în mașină pentru a se ajuta în trafic sau alte aplicații a descoperit că un suport auto cu ventuză poate fi o capcană. Dacă încerci să prinzi ventuza de geam, cedează când îți e lumea mai dragă, iar dacă e o variantă ieftină de supermarket sunt toate șansele ca la drum lung, din cauza trepidațiilor, să  piardă pe drum din piulițe și alte bucăți de plastic. Ca să nu mai vorbim de găsirea unui dispozitiv care să fie potrivit pe dimensiunile telefonului sau ale tabletei.

Toate frământările de mai sus au dus la inventarea unui sistem magnetic inovator de prindere pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive mobile, botezat Magic Mount. Invenția, ajunsă recent și în România, se folosește de magneți puternici pentru a fixa elegant orice dispozitiv în suport iar suportul este disponibil în mai multe variante astfel încât să se potrivească oricărei mașini sau suprafețe. În varianta cu ventuză, Magic Mount rămâne ferm pe poziție chiar și dacă e fixat pe o suprafață cu striații a bordului. Astfel, suportul auto magnetic nu trebuie neapărat să stea fixat doar de geam, ci merge pus acolo unde se potrivește cel mai bine, în funcție de nevoi.

Magneți foarte puternici țin dispozitivul mobil în siguranță chiar și pe drumurile cu gropi și denivelări și sunt siguri pentru smartphone sau GPS.