Maestrul Tudor Gheorghe este invitatul Andreei Esca în emisiunea de sâmbătă

În această săptămână, vom avea parte de o nouă ediție La Radio cu Andreea Esca și Tudor Gheorghe. Sâmbătă, de la ora 12, Andreea Esca va sta de vorbă la Europa FM și video pe europafm.ro cu unul dintre cei mai apreciați artiști contemporani.

La începutul acestei luni, Tudor Gheorghe a oferit un nou eveniment cultural emoționant, menit să readucă în peisajul actual un tablou muzical veritabil, privit dinspre muzica Bucureştilor din perioada interbelică, inspirat şi de compoziţiile celor mai apreciaţi interpreţi care s-au impus la acea vreme. „Adio, doamnă!” a fost definit ca o reamintire a frumuseţii şi momentelor de aur ale României din anii 1920 – 1930, în care eleganţa, politeţea şi respectul faţă de semeni se evidenţiau.

Despre spectacolul de atunci, cariera lui, dar și despre o viață dedicată păstrării tradițiilor românești, sâmbătă, La Radio cu Andreea Esca și Tudor Gheorghe.

Cântăreţ, compozitor şi actor român, Tudor Gheorghe s-a născut pe 1 august 1945, în comuna Podari, judeţul Dolj. Este unul dintre cei mai mari artişti ai tradiţiei româneşti, reuşind de fiecare dată să prezinte concepte noi pentru concertele pe care le susţine şi să reinterpreteze într-o manieră originală moştenirea românilor. Talentul său şi prezenţa scenică sunt inconfundabile, iar sălile de concert sunt pline la fiecare apariţie a sa.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare