Mădălin Ionescu, în Deşteptarea: ‘E foarte greu azi să mai găseşti personaje. A fost o perioadă a nebunilor’

Prezentatorii emisiunii WOW BIZ de la Kanal D, Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea, au venit în Deşteptarea pentru a comenta subiectele tabloide.

‘E foarte greu azi să mai găseşti personaje. A fost o perioadă a nebunilor. Apăreau personaje. Le inventam pe bandă rulantă. (…)Acum, publicul nu mai acceptă orice mizerie, orice personaj care doar să vină la TV şi să spună orice prostie. Trebuie să aibă o poveste bine făcută’, a spus Mădălin Ionescu în direct în Deşteptarea.

El a spus şi cum s-a născut emisiunea de la Kanal D, pe care o prezintă alături de Andreea Mantea, şi cum a reuşit ‘WOW BIZ’ să ajungă la audienţe spectaculoase. Totul a pornit de la poveşti adevărate dintr-o lume ‘glamour’.

Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu au mai comentat cu vedetele TV şi titlurile din tabloide, create în aşa fel încât să şocheze şi să atragă cât mai mulţi cititori, chiar dacă după parcurgerea lor titlul pare rupt de text.

Cei trei matinali Europa FM au ţinut ca, la început de săptămână, să afle cum se nasc subiectele tabloide şi de unde vine atâta sete a românilor pentru scandal.