Confidenţialitate

“Lukas Graham – Love Someone” este “Hitul de mâine” la Europa FM

Ascultătorii Europa FM au avut și în acest weekend la dispoziție 48 de ore pe pagina noastră de facebook pentru a decide care va fi Hitul de mâine. S-au luptat pentru acest titlul Ava Max și Lukas Graham.

Cu 66% din voturi, Lukas Graham s-a impus cu “Love Someone”. Aceasta este piesa pe care o vom asculta toată săptămâna în programele Europa FM.

Piesa “Love Someone” a fost lansată pe 7 septembrie 2018 ca single de cel de-al treilea album de studio al trupei (The Purple Album).

Cântecul a fost scris de James Alan, Stefan Forrest, Morten Ristorp, Lukas Forchhammer, Jaramye Daniels, Morten Pilegaard și David Labrel.

“Love Someone” a debutat pe prima poziție în clasamentul muzical din Danemarca.

Lukas Graham este o trupă daneză de pop și soul. Grupul este format din vocalistul principal Lukas Forchhammer, bateristul Mark Falgren și basistul Magnus Larsson.

Trupa a lansat primul album, Lukas Graham, în 2012 și a ajuns repede pe prima poziție în topurile daneze. Cel de-al doilea album a fost lansat în 2015 și s-a bucurat de o atenție internațională cu single-uri precum “Mama Said” și “7 Years”.