Lucruri mai puţin cunoscute despre Melania Trump

Melania Trump, viitoarea Primă Doamnă a Americii, cea de-a treia soţie a lui Donald Trump, este o prezenţă mai discretă decât soţul său, ocupându-se de fiul lor şi de acţiuni filantropice.

Fostul fotomodel s-a născut pe 26 aprilie 1970 în Europa de Est, în Slovenia, şi va fi prima soţie a unui preşedinte al Statelor Unite, din ultimii 187 de ani, care nu are origini americane. Totodată, este şi singura Prima Doamnă a Americii care a pozat nud.

Vrea ca fiul său să fie copia fidelă al lui Donald Trump

Barron are 10 ani și este o copie fidelă a tatălui Donald. Adoră să poarte costum și gravată și să joace golf cu tatăl său. De asemenea, l-a imitat pe tată și capitolul autoritate. „A concediat dădace, a concediat menajere”, a povestit Melania într-un interviu din 2011, adăugând că apoi le-a angajat imediat înapoi.

Are un frate vitreg secret

Reporterul Julia Ioffe de la GQ a descoperit că tatăl Melaniei, Victor Knav, care era descris ca muncitor și tradiționalist a avut un fiu secret, pe Denis Cigelnjak, cu o altă femeie, înainte să se căsătorească cu mama Melaniei Trump. După o luptă în instanță s-a dovedit paternitatea, iar bărbatul a trebuit să-i plătească pensie alimentară lui Denis Cigelnjak, care acum are 50 de ani și trăiește în Slovenia. Melania Trump nu şi-a văzut niciodată fratele vitreg.

Este singura Primă Doamnă a Americii care a pozat nud

Melania Trump a apărut nud pe coperta revistei britanice GQ, într-o ședință foto realizată în avionul privat al lui Donald Trump. Accesoriile din acea şedinţă foto au fost cătuşele, diamantele şi un pistol. Prima Doamnă a Americii a mai apărut și în costum de baie pe coperta revistei Sports Illustrated, în anul 2000.

Este cea mai puţin populară soţie de preşedinte american din ultimii 16 ani

În urma unui sondaj realizat de cei de la National Post, s-a ajuns la concluzia că Melania este foarte puțin populară printre americani. Cel mai bine la acest capitol au stat Barbara Bush, soția lui George W. Bush și Michelle Obama.

Şi-a început cariera de model la vârsta de 16 ani

Şi-a început cariera în modeling la 16 ani, când a fost remarcată de un fotograf din Ljubljana. Melania a apărut pe coperta unor reviste importante precum Vogue şi Sports Illustrated.

Foto: Melania Trump/Facebook

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS