Loredana și Cornel Ilie au lansat videoclipul „Nu știu cine ești”

După ce săptămâna trecută Loredana și Cornel Ilie, de la Vunk, au lansat, la Europa FM, noua lor piesă ‘Nu știu cine ești’, a venit momentul să-i vedem și videoclipul.

Noul videoclip a fost filmat într-un restaurant din Centrul Vechi, în regia lui Laurenţiu Rusesc.

Filmările s-au desfăşurat pe durata unei zile, iar Loredana a purtat trei ţinute spectaculoase, dar şi o perucă blondă, cu părul scurt.

Pentru videoclipul ‘Nu știu cine ești’, Loredana a trecut printr-o schimbare de look, despre care a vorbit, în exclusivitate, în Deșteptarea. ‘E noua mea coafură pixie! Îmi place foarte mult’ a spus Loredana, săptămâna trecută, în matinalul Europa FM.

Povestea clipului urmărește 12 bărbaţi, printre care şi Cornel Ilie, care încearcă să-i cucerească inima Loredanei.

‘La filmări am retrăit puţin perioadă liceului, când se întâmplă să am şi întâlniri pe nevăzute şi când trebuia să convingi repede o fată de care-ţi plăcea să aibă răbdare să te cunoască. Aşa că nu doar o grămadă de tineri se vor regăsi în povestea clipului, dar şi cei din generaţia mea. M-am distrat, n-am simţit deloc cum a trecut ziua de filmări’, a spus Cornel Ilie.

Piesa ‘Nu ştiu cine eşti’ va putea fi ascultată şi în cadrul concertului ‘Magic’, pe care Loredana îl va susţine pe 23 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală, și care este recomandat de Europa FM.

Click aici pentru videoclipul Loredana feat Cornel Ilie – Nu știu cine ești