Loredana se pregăteşte pentru ‘visul unei nopţi de vară’

A cântat în toată lumea, pe scene mici şi mari, şi o face de când se ştie. Acum, Loredana se pregăteşte pentru o nouă provocare, pe nisipul fierbinte de la malul Mării Negre, pe 29 iulie, la concertul anului, Europa FM LIVE pe plajă.

A mai rămas mai puţin de o săptămână până când cei mai buni artişti români vor urca pe aceeaşi scenă pentru concertul anului, Europa FM LIVE pe plajă. Loredana se declară convinsă că va fi un concert de pomină şi mărturiseşte că nu a mai cântat pe o scenă pe plajă de mult timp.

‘Nimic nu se compară cu un concert pe plajă, asta e clar. Răcoarea serii, briza mării şi miile de fani de pe nisipul din faţa scenei. Este…visul unei nopţi de vară‘, afirmă Loredana.

Artista va concerta pe 29 iulie alături de Horia Brenciu, Direcţia 5, Holograf şi Ştefan Bănică. Concertul Europa FM LIVE pe plajă va avea loc pe plaja dintre Venus şi Saturn, duminică, de la ora 20:00, iar intrarea este liberă.

Între timp, ascultătorii pot vota pe pagina de Facebook Europa FM melodiile preferate ale artiştilor care vor urca pe scena de pe plaja dintre Venus şi Saturn. Piesele care strâng cele mai multe voturi vor fi apoi cântate la Concertul Europa FM Live pe Plajă.