Loredana dă ‘Dragoste’ cu sport

Mult aşteptatul album al Loredanei, ‘Dragoste’, poate fi găsit de azi la toate chioşcurile de ziare împreună cu Gazeta Sporturilor.

Noul album Loredana, ‘Dragoste’, conţine 17 piese printre care se numără, atat cel mai nou single ‘Apa‘, un featuring cu artistul Cabron, cât şi melodii precum ‘Ochii din Vis’, cântată cu Dragoş Chircu, ‘Automatic Love’, ‘Sexting’ şi ‘Shukar’.

Pentru realizarea albumului, Lori a lucrat cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn.

Pe 25 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, Loredana va susţine un concert în care îşi va duce fanii într-o călătorie prin toată aventura trăită până acum pe scenă de-a lungul carierei, o aventură plină de amintiri, piese celebre şi mulţi invitaţi speciali.

‘Concertul de pe 25 noiembrie va fi o celebrare a pasiunii mele pentru muzică, din momentul în care am început să cânt, la câţiva anişori. Tocmai de aceea, publicul se va putea bucura de multă energie, de multă culoa]re, de cântece care mi-au marcat destinul şi, bineînţeles, de invitaţi super speciali alături de care voi cânta’, spune Loredana.

Loredana va veni luni dimineaţă în emisiunea ‘Deşteptarea’, la Europa FM, pentru a vorbi cu Monica, Vlad şi George despre albumul ‘Dragoste’, dar şi despre concertul pe care îl pregăteşte săptămâna următoare.