Loredana anunţă ADOR – un concert manifest la Sala Palatului

Pe 10 noiembrie Loredana va susţine un nou mega show la Sala Palatului alături de trupa Agurida şi invitaţi speciali – Ador, o producţie manifest în care sunt prezentate o parte importantă din lucrurile şi întâmplările din viaţa Loredanei.

Loredana – Ador  este un show despre evoluţie şi despre a dărui, spectacolul este construit astfel încât artista nu-şi va centra mesajul pe propria persoană, ci pe a le dărui spectatorilor emoţiile experienţelor pe care le-a trăit, aşezate într-un context (decoruri, costume) care îi va transporta direct în lumea sa.

“Ador este despre iubire, despre emoţia de dincolo de iubire, este despre a dărui şi a-ţi dori să laşi urme frumoase în sufletul celor din jurul tău. Asteptaţi-vă la o întâlnire cu oamenii care înseamnă mult pentru mine, la ritmuri nebune, dar şi profunde, la experienţe care ne vor purta pe toţi în magie, şi pe voi spectatorii, dar şi pe noi, cei de pe scenă,” spune Loredana.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, la Staţia de Metrou Unirii 1, în Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Diverta, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online pe: vandbilete.ro, bilete.salapalatului.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro.

Loredana – Ador va avea loc pe 10 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 20.00.