Loredana a cântat live „Lumea ta” în ‘Deşteptarea’ (VIDEO)

Loredana a fost invitata-surpriză, din această dimineață, în emisiunea ‘Deșteptarea’, de la Europa FM, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu.

Loredana a cântat live, la Europa FM, în studioul ‘Deșteptarea’, noul ei single, lansat împreună cu Carla’s Dream, ‘Lumea ta’.

‘Melodia este o poveste foarte frumoasă despre cum în viață de multe ori ai momente în care o parte din tine nu e în armonie cu partea aia bună, care ai vrea să iasă tot timpul la iveală. Este exact despre cum să ajungi la pace cu tine însuți și să ai încredere în tine, să-ți dai o șansă și să crezi în lumea ta.’, a spus Loredana.

Întrebată de George Zafiu despre cum a început anul 2014 pentru ea, Loredana a dezvăluit că se pregătește deja să plece în turneu: ‘Anul începe în forță, va fi un an extrem de plin și faptul că în curând voi pleca în turneu în toată țara, deja mă face să mă pregătesc intens. Va fi un tur de forță, în toate orașele‘, a spus artista, care a dezvăluit că va avea și un turneu în Europa, după ce se încheie turneul din țară. Turneul național va începe pe 10 martie, la Constanța și va ajunge inclusiv la Chișinău între 13 și 19 martie.

Click aici pentru a o vedea pe Loredana cântând LIVE ‘Lumea ta’