Lorand Soares Szasz prezintă de azi ”Minutul de Business”, săptămânal, la Europa FM – VIDEO

Din această săptămână, Lorand Soares Szasz va aduce, în fiecare miercuri, ”Minutul de Business” la Europa FM. Rubrica lui va putea fi ascultată pe frecvențele Europa FM în emisiunea Drum cu Prioritate și va avea o variantă video pe europafm.ro.

Este considerat unul dintre cei mai buni experți români în creșterea accelerată a IMM-urilor.  Lorand Soares a ajutat – prin cursuri, consultanță și coaching – peste 200.000 de firme să își crească vânzările și să își eficientizeze operațiunile.

Rezultatele obținute de clienții lui l-au propulsionat rapid în topul celor mai căutați speakeri din țară. A fost nominalizat la antreprenorul anului în 2015 de Ernst & Young.

Conform unui studiu realizat de MKor în 2017 a fost inclus în top 10 cei mai influenți lideri din lume admirați de antreprenorii din România, alături de Bill Gates, Barak Obama, Warren Buffett, Richard Branson, Dailai Lama și alții.

A scris 6 cărți de business și dezvoltare personală care au fost vândute în zeci de mii de exemplare, inclusiv o carte cu Brian Tracy. În martie 2019 a infintat upriserz.ro, o platforma on-line care conține zeci de cursuri de dezvoltare personală, profesională și de antreprenoriat și la care ai acces pe baza unui abonament.

”Ani de zile am fost în scaunul ascultătorului postului radio Europa FM. Apreciez emisiunile și calitatea oamenilor care prezintă aceste emisiuni. Mă simt onorat să pot să contribui la misiunea Europa FM de a ajunge la urechea și sufletul a milioane de români.

Mie îmi revine să vorbesc despre afaceri și dezvoltarea personală în cadrul interventilor mele și doresc să arăt că nu toți trebuie să fim antreprenori dar toți putem aveam o gândire antreprenorială. Mă bucur mult pentru această colaborare și abia aștept să ne auzim pe undele radio”, spune Lorand Soares Szasz, fondatorul Upriserz.

Lorand Soares Szasz și-a spus povestea parcursului său profesional într-un interviu extins, la Europa FM:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS