Confidenţialitate

Lora va lansa în curând piesa “Fii tu fata” – VIDEO

Lora a mărturisit, în interviul din backstage-ul Europa FM Live pe Plajă acordat lui Toader Păun, că în curând va lansa un nou single, “Fii tu fata”, cu videoclip.

“Întotdeauna mi-am dorit să vin să cânt la concertul Europa FM Live pe Plajă. Mă bucur că s-a legat anul acesta pentru mine şi a fost super. Mă bucur că se cântă live, că a cântat lumea cu mine”, a spus Lora.

“Am început cu E nebună românca noul capitol, continuăm cu Fii tu fata, şi apoi sper să fie o piesă care se numeşte Independentă şi care cred eu că va fi hit. Îmi doresc foarte tare să inspire fetele, să lupte pentru dorinţele lor, pentru visurile lor”, a continuat artista.

Lora a devenit cunoscută în România odată cu participarea la concursul Star Factory, organizat de Prima TV, în anul 2004. În anul 2006 s-a înființat formația Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga. Ajunși în zilele noastre, Lora a lansat anul acesta trei piese, „Îmi cer iertare”, „Tu și ea” și „E nebună românca”.

Sâmbătă, 10 august, pe scena Europa FM Live pe Plajă 2019 au urcat Nicole CherryLiviu TeodorescuJurjakAddaLoraDJ Project și AmiAntoniaBere GratisVunkVanotek şi Carla’s Dreams.