Confidenţialitate

Live video pe Instagram

După ce pe 11 mai, Instagram şi-a schimbat imaginea reprezentativă, în august a lansat Instagram Stories, iar în vara aceasta a trecut de 500 de milioane de utilizatori, Instagram se pregăteşte pentru o nouă mişcare pe piaţă.

De data aceasta este una despre care nu oferă nicio confirmare oficială şi care a ajuns publică după ce jurnaliştii ruşi de la T Journal au descoperit un simbol de “LIVE” în versiunea beta a aplicaţiei pe care testau.

Contactaţi de publicaţia The Verge, reprezentanţii Insagram au refuzat să facă orice comentariu referitor la noua funcţie a aplicaţiei.

Potrivit unor surse apropiate companiei, de mai bine de un an de zile există planuri şi teste pentru introducerea funcţiei de live video pe Instagram, integrată în Instagram Stories. În prezent, pe Instagram sunt încărcate 95 de milioane de fotografii şi clipuri video zilnic.

Noutăţile Instagram

Din aprilie, Instagram a crescut limita pentru înregistrările video care pot fi încărcate în aplicaţie pentru toţi utilizatorii. Cei care doresc să realizeze clipuri video pentru Instagram au la dispoziţie 60 de secunde pentru a-şi pune în imagini mesajul.

În scurt timp este aşteptată şi activarea funcţiei de traducerea automată, similară celei de pe Facebook. Funcţia de traducere va oferi suport pentru 24 de limbi. Acestea vor putea fi traduse cu o simplă apăsare de buton sub textul afişat, indiferent dacă acesta se află în descrierea fotografiei, pe profilul de utilizator sau în comentarii.