Lisa Marie Presley divorţează de cel de-al patrulea soţ

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, a depus actele prin care solicită divorţul de cel de-al patrulea soţ al ei, Michael Lockwood, la doar câteva luni după ce cuplul a sărbătorit împlinirea a 10 ani de la căsătorie, în ianuarie, informează contactmusic.com.

Potrivit site-ului TMZ.com, Lisa Marie Presley, în vârstă de 48 de ani, a invocat motivul clasic al ”diferenţelor ireconciliabile”, precizând, de asemenea, în documentele de divorţ faptul că separarea cuplului s-a produs pe 13 iunie.

Ea a cerut instanţei americane să îi acorde custodia unică a gemenelor cuplului, Harper şi Finley, în vârstă de şapte ani.

Lisa Marie Presley doreşte ca Michael Lockwood, un producător muzical, să beneficieze de dreptul de a-şi vedea fiicele, dar acele vizite trebuie să se desfăşoare într-un cadru supravegheat.

Potrivit documentelor depuse la tribunal, cuplul are semnat un contract postnupţial.

Lisa Marie Presley şi Michael Lockwood s-au căsătorit în Japonia, în ianuarie 2006. Primul ei soţ, Danny Keough, a fost cavaler de onoare la acea ceremonie.

La 20 de zile după finalizarea divorţului de Danny Keough, primul ei soţ, Lisa Marie Presley s-a căsătorit cu cântăreţul Michael Jackson, aflat pe atunci în plin scandal generat de acuzaţii de pedofilie. Cuplul a apărut în imagni seminud, în celebrul videoclip al cântecului ”You Are Not Alone”, lansat de Michael Jackson în 1995.

Lisa Marie Presley a cerut divorţul de Michael Jackson în 1996. După o scurtă logodnă cu rockerul John Oszajca în 2000, s-a căsătorit cu cel de-al treilea soţ al său, celebrul actor Nicolas Cage, în Hawaii, în august 2002. Nici acel mariaj nu a fost reuşit, pentru că Nicolas Cage a depus actele de divorţ după la doar 108 zile după nuntă. Divorţul cuplului a fost finalizat în mai 2004.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS