Confidenţialitate

Lionel Messi a semnat cu Paris Saint-Germain | VIDEO

Clubul de fotbal Paris Saint Germain a anunțat pe site-ul grupării, în noaptea de marți spre miercuri, oficializarea contractului cu starul argentinian Lionel Messi.

„Paris Saint-Germain are plăcerea de a anunța semnarea cu Leo Messi a unui contract pe doi ani, cu opțiune pentru un al treilea an.”, se scrie în comunicatul oficial.

După semnarea contractului, Leo Messi a declarat, citat de site-ul clubului parisian: “Sunt încântat să încep un nou capitol al carierei mele la Paris Saint-Germain. Totul la acest club se potrivește cu ambițiile mele fotbalistice. Știu cât de talentată este echipa și staff-ul tehnic de aici. Sunt hotărât să contribui la construirea a ceva special pentru club și pentru fani și abia aștept să intru pe terenul de pe Parc des Princes.”

Nasser Al-Khelaifi, președintele și directorul general al Paris Saint-Germain, a declarat la rândul său: “Am fost foarte încântat de această veste. Sunt încântat că Lionel Messi a ales să se alăture echipei Paris Saint-Germain și suntem mândri să îi urăm bun venit la Paris, lui și familiei sale. El nu a făcut niciun secret din dorința sa de a continua să concureze la cel mai înalt nivel și să câștige trofee și, în mod natural, ambiția noastră ca și club este să facem același lucru. Venirea lui Leo la echipa noastră de clasă mondială continuă strategia de succes a clubului din perioada de transferuri. Conduși de antrenorul nostru excepțional și de staff-ul său, aștept cu nerăbdare ca echipa să scrie istorie împreună pentru fanii noștri din întreaga lume.”

 

 

Messi va purta la PSG tricoul cu numărul 30, cel cu care a debutat și la Barcelona. Acestuia i-a fost oferită varianta numărului 10, purtată de Neymar, însă Messi a refuzat.

Messi ar putea debuta la PSG chiar în meciul de duminică, din etapa a doua a Ligue 1, când vicecampioana Franței va întâlni pe teren propriu pe Strasbourg.