Lightwave Theatre Company aduce spectacolul „Micul Prinţ” pe scena Unteatru – GALERIE FOTO

Duminică, de la ora 11:00, Lightwave Theatre Company aduce pe scena unteatru din București (str. Sfinții Apostoli nr. 44), spectacolul „Micul Prinţ”. Este al patrulea spectacol din portofoliul Lightwave Theatre Company, după înfiinţarea companiei în 2013, şi primul adresat atât adulţilor, cât şi copiilor.

Lightwave Theatre Company
și unteatru aduc opera lui Antoine de Saint-Exupery în atenţia publicului prin intermediul păpuşilor în mărime naturală, a video-proiecţiilor şi a muzicii selecţionate pentru a reda cât mai fidel metaforele prezente în carte, într-un spectacol de teatru emoţionant pentru adulţi şi fascinant pentru copii susținut de Europa FM.

Cartea scrisă de Antoine de Saint-Exupery a fost publicată în 1943 şi a fost tradusă în peste 300 de limbi, iar spectacolul pus în scenă de Lightwave Theatre Company reușește să capteze esența poveștii într-un mod care-i va captiva pe spectatorii de toate vârstele.

Textul descrie într-un mod metaforic experienţa autorului, aviator de profesie, după prăbuşirea avionului său în deşertul saharian.

Regia piesei ”Micul Prinţ” este semnată de Cristina-Andreea Ion, iar din distribuție fac față Petru Stratulat, Cristina-Andreea Ion și Oana Mihaela Cercel. Vocile personajelor aparțin lui Petru Stratulat, Cristina-Andreea Ion, Oana Mihaela Cercel, Dragoş Olaru, Dragoş Stanciu, Chriss Casper.

Spectacolul care durează aproximativ o oră este recomandat spectatorilor cu vârsta de cel puțin 5 ani. Biletele sunt disponibile pe teatruvizual.ro.
”Micul Prinț” face parte din proiectul „unteatru de copii”, un concept inedit și original în peisajul teatral bucureștean, care cuprinde producții teatrale dedicate publicului tânăr și foarte tânăr menit să atragă noi publicuri către zona artelor din România și să încurajeze tinerele generații de actori, regizori și scenariști de teatru și film. Proiectul „unteatru de copii” este creat prin colaborarea unteatru cu Asociația Culturală pentru Educație prin Artă și conține, momentan, alte trei producții: „Carina pe drumul spre casă”, „În față la O12” și „S.O.S. Dispar Poveștile” produse de Asociația Culturală pentru Educație prin Artă.

unteatru promovează o generație de artişti, regizori, actori, muzicieni, coregrafi și artişti plastici. unteatru promovează educaţia prin cultură. unteatru asigură un spaţiu de repetiţii şi producţii care merită expunere. La unteatru sunt montați clasici reactualizați, autori contemporani și spectacole laborator.

Lightwave Theatre Company s-a înfiinţat în 2013, iar repertoriul companiei numără, în total, patru spectacole: „Reflection”, „Iubitazica”, „Sunt eu, Annabel” şi „Micul Prinţ”. Compania s-a făcut cunoscută publicului și prin numeroase apariţii TV, dintre care ies în evidenţă cele de la „Românii au Talent”, în 2015 şi 2019, „Die Puppenstars” si „Das Supertalent” la RTL Germania din 2017, respectiv 2019.

Spectacolele cu păpuşi în mărime naturală produse de Lightwave Theatre Company au călătorit, de-a lungul celor 6 ani de activitate, în Marea Britanie, Germania, Croaţia, Turcia, Bulgaria şi nu numai.

FOTO: Lightwave Theatre Company

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS