Confidenţialitate

Leonardo DiCaprio vrea să-l aducă pe marile ecrane pe Captain Planet, supereroul ce apără natura

Actorul și activistul Leonardo DiCaprio vrea să-l aducă pe supereroul “Captain Planet” pe marile ecrane. Personajul de desene animte este faimos pentru combaterea poluării, transmite contactmusic.com.
Potrivit The Hollywood Reporter, Appian Way Productions, companie deţinută de DiCaprio și studioul Paramount negociază pentru a cumpăra drepturile pentru seria de desene animate din anii 1990.

Glen Powell și partenerul său Jono Matt vor scrie scenariul, potrivit relatărilor.

Captain Planet va fi în film “un erou decrepit, care are nevoie de copii, mai mult decât au nevoie de el “. “Captain Planet” a fost un show de televiziune animat care a fost difuzat din septembrie 1990 până în decembrie 1992.

Povestea se axa pe cinci tineri din mai multe locuri de pe mapamond, cărora le-au fost trimise inele magice ce aveau puterea de a controla elementele naturale. Atunci când puterile lor se combină, copiii îl pot invoca pe Captain Planet, un supererou care posedă toate puterile lor la un loc și îi poate ajuta să lupte împotriva distrugerii mediului înconjurător. Subiectul pare că se potriveşte perfect cu preocupările lui DiCaprio. Actorul este cunoscut pentru activismul său în domeniul naturii înconjurătoare.

Leonardo DiCaprio a vorbit recent pentru BBC Newsbeat despre credinţa sa că schimbările climatice reprezintă cea mai mare problemă cu care se confruntă tinerii de azi, la premiera documentarului său “Before the Flood”, despre problemele mediului, în cadrul Festivalului de Film de la Londra.

Actorul a spus că sunt multe lucruri pe care oamenii tineri le pot face în ceea ce priveşte mediul înconjurător, obiectivul major fiind, consideră DiCaprio, să meargă la votul pentru alegerile prezidenţiale şi să aleagă candidatul care nu se declară neimplicat în problemele naturii.

Tot de curând, Leonardo DiCaprio s-a alăturat președintelui Barack Obama și cercetătorului Katharine Hayhoe, într-o conversație despre încălzirea globală, în timpul unui eveniment numit South by South Lawn (SXSL), desfăşurat la Casa Albă.

Actorul a mers la evenimentul de la Casa Albă şi pentru a-şi prezenta noul său film documentar despre schimbările climatice “Before the Flood”. Leonardo Dicaprio a denunțat politicienii care neagă existența schimbărilor climatice, în cadrul evenimentului la care a participat președintele american Barack Obama.

Actorul în vârstă de 41 de ani este un susținător înfocat și cu vechime privind protecția mediului.
În prezent, Leonardo își promovează noul său film documentar “Before the Flood”, pentru care actorul a călătorit de-a lungul și de-a latul lumii pentru a vorbi cu oameni de știință, lideri mondiali și oameni afectați de schimbările climatice într-o încercare de a a atrage atenția asupra acestei probleme.