Leo Iorga: “Da, am fost diagnosticat cu cancer’

Leo Iorga a apărut zilele trecute la concertul PACT într-o formă de zile mari în ciuda problemelor de sănătate din ultima perioadă.

Concertul susținut pe scena rock bucureșteană de trupa Pact a strâns un număr impresionant de fani și prieteni ai trupei, dar a oferit şi prilejul unor clarificări privind starea de sănătate a lui Leo Iorga.

‘Da, am fost diagnosticat cu cancer, dar m-am tratat cu ajutorul unei echipe de medici extraordinari, cărora le mulțumesc, iar acum sunt monitorizat atent.

Este o boală care nu se vindecă cu una, cu două, orice suspiciune trebuie înlăturată rapid. Am avut metastaze cerebrale care au fost tratate în septembrie 2013, fără să fi renunțat la niciun concert. Scena este viața mea și chiar dacă mi-e uneori mai dificil, urc și-mi bucur fanii! Am alături atât familia, prietenii cât și colegii de trupă, staff-ul și, în mod special, fanii care îmi dau energia și pozitivismul de care am nevoie. Într-adevăr, am avut stări de rău în ultima perioadă, dar sunt datorate medicației permanente pe care o iau, nimic mai mult. Așa că, spre dezamăgirea unora, vă așteptăm să veniți la concertele PACT și vă veți convinge’, a declarat Leo Iorga.

Evenimentul de sâmbătă a adunat peste 300 de fani și a celebrat lansarea primului album al trupei PACT în componența Leo Iorga (voce), Adrian Ordean (chitară compoziție), Marian Mihăilescu (chitara bass), Alexandru Ardelean (chitară) şi Cătălin Dalvarea (tobe). Materialul discografic conține 11 piese, 4 hituri lansate în perioada anilor ’90 când Leo și Adi cântau sub titulatura Compact și 7 piese noi tot marca Adi Ordean, melodii care păstrează sound-ul binecunoscut al muzicienilor. ‘Numărul Unu’ este disponibil în tiraj limitat și într-o ediție ”deluxe” cu o formă specială de prezentare, unde poate fi găsita și istoria trupei, dar și a componenților trupei PACT.