Confidenţialitate

Actorul sud-coreean Lee Sun-kyun din filmul Parasite, găsit mort într-o mașină | AUDIO

Actorul sud-coreean Lee Sun-kyun – cunoscut pentru rolul său din filmul Parasite, premiat cu Oscar – a fost găsit mort, într-o mașină. În vârstă de 48 de ani, actorul era cercetat de poliție pentru consum de canabis și alte substanțe interzise.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Actorul Lee Sun-kyun a fost găsit fără suflare într-o mașină aflată într-un parc din Seul, iar primele indicii arată că s-ar fi sinucis. Poliția a anunțat că a primit o sesizare, potrivit căreia actorul plecase de acasă după ce a scris un bilet de adio, scrie BBC.

Actorul a devenit cunoscut la nivel internațional odată cu rolul din Parasite, premiat cu 4 Oscaruri în 2020, inclusiv pentru cel mai bun film. El interpretează rolul unui tată dintr-o familie bogată, în care se infiltrează, rând pe rând, membrii unei familii sărace care râvnesc la viața pe care o duc cei înstăriți.

Lee Sun-kyun era cercetat din octombrie pentru un presupus consum de cabanis și alte substanțe. Imaginea lui a avut de suferit, iar actorul a fost privat de apariții televizate și contracte de publicitate.

În Coreea de Sud, legea este foarte severă în privința consumului de droguri, iar vânzarea de canabis de exemplu, se pedepsește cu închisoarea pe viață.

Sursa foto: Twitter / MUBI

Citește și: Marea Britanie ar putea avea pe străzi, din 2026, automobile autonome | AUDIO