Laura Bretan a impresionat încă o dată în emisiunea ”America’s Got Talent” – VIDEO

Laura Bretan, o adolescentă de origine română, în vârstă de 14 ani, care locuieşte în Northbrook, în apropiere de Chicago, a impresionat încă o dată în emisiunea ”America’s Got Talent”, marţi seară, interpretând o arie care i-a făcut pe membrii juriului acestei competiţii televizate să o aplaude în picioare, scrie chicagotribune.com.

Tânăra soprană s-a aflat printre cei 12 concurenţi care au evoluat pe scena de la Dolby Theatre din Los Angeles, pentru a deschide primele gale live din cel de-al 11-lea sezon al emisiunii ”America’s Got Talent”, produsă şi difuzată de postul de televiziune NBC.

Marţi seară, Laura Bretan a interpretat un cover al ariei ”The Prayer”.

Telespectatorii americani vor vota pentru a stabili cei şapte concurenţi care vor evolua în semifinala concursului, luna viitoare, şi care speră să câştige marele premiu al concursului: 1 milion de dolari.

Fanii emisiunii pot să voteze până miercuri dimineaţă la ora locală 06.00 prin intermediul aplicaţiei ”America’s Got Talent”, pe site-ul NBC.com, pe pagina de Facebook a emisiunii, dar şi prin telefon. Rezultatele vor fi anunţate miercuri seară, la ora locală 19.00.

https://www.youtube.com/watch?v=gjyHZNWQ6I0

La începutul lunii iunie, Laura Bretan a câştigat marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, în finala celui de-al şaselea sezon al emisiunii de divertisment ”Românii au talent”, difuzată de Pro TV.